Inschrijvingen Zeppelin schooljaar 2019-2020

speelplaats

 

EERST AANMELDEN, DAN INSCHRIJVEN 

Om je in te schrijven voor schooljaar 2019-2020 zal er worden gewerkt met een digitaal aanmeldingssysteem waar alle Mortselse kleuter- en lagere scholen aan meedoen.
Dit aanmelden gebeurt online via www.mortsel.be/aanmelden

Het aanmelden start vanaf 1 maart 2019 (9u) en loopt tot en met 29 maart 2019 (12u). Het tijdstip van aanmelden speelt helemaal geen rol, zolang het maar binnen deze periode gebeurt. 

Op basis van de gegeven informatie worden de plaatsen verdeeld en krijg je een ticket voor inschrijving en/of een bericht van rangschikking op de wachtlijst. Met een ticket voor inschrijving kan je je kind inschrijven in de toegewezen school vanaf 6 mei 2019 tot en met 24 mei 2019. Vanaf 28 mei 2019 start de vrije inschrijvingsperiode (inschrijving zonder ticket).

Je vindt alle nuttige informatie ook terug via volgende link in de brochure Inschrijvingen in het kleuter- en lager onderwijs.

Als je je kind wilt inschrijven (aanmelden) in Zeppelin, hebben we graag dat je eerst een rondleiding volgt (ook als je je kind nog wilt inschrijven voor schooljaar 2018-2019).
Je kan hiervoor een afspraak maken bij Rondleidingen. 


Mee te nemen bij inschrijving:
elektronische identiteitskaart of een ander wettelijk document dat de identiteit van je kind bevestigt en het rijksregisternummer vermeldt.

 

Inschrijvingen

Om in te schrijven neem je contact met een van onze info-ouders om af te spreken! Als dat nog niet is gebeurd, geven zij je ook een rondleiding en beantwoorden al je vragen.  

Inschrijving Zeppelin rondleiding 2016


Meer informatie:

Bel voor een inschrijving of voor een rondleiding:

0498/72.06.60 (Ysabel)
of stuur een e-mail naar: contact@zeppelinfo.be

Tot snel!