Het engagement van de ouders

De ouders van de Zeppelin

Betrokkenheid bij de school

Bij de keuze voor een ‘andere’ school, hoort ook de keuze voor een ‘ander’ engagement van de ouders. Omdat de klassen bewust klein worden gehouden is er minder ruimte voor bepaalde werkingskosten. In de praktijk betekent dit dat je op heel wat vlakken nauwer betrokken bent (of kan zijn) bij de werking van de school, maar dat dat ook wat meer tijd vergt dan je kind afzetten en ophalen aan de schoolpoort.

Wat er minimum van je verwacht wordt is dat je geïnteresseerd bent in de ontwikkeling van je kind en het reilen en zeilen van de school. Je kan die interesse voeden door aanwezig te zijn op klasvergaderingen en de algemene vergaderingen van Zeppelin.

De algemene vergadering

Als je je graag verder engageert dan kan dat bijvoorbeeld in de verschillende werkgroepen waarin nieuw bloed altijd welkom is. Te gepasten tijde kan je ook opgeroepen worden om de handen uit de mouwen te steken tijdens een werkweekend of een feest of andere activiteit ten voordele van de school. Ouders die overdag tijd hebben, kunnen de middag- of avondopvang mee verzorgen of kinderen vervoeren en begeleiden naar en tijdens uitstapjes (zwemmen, kamp, museum, theater...).

 

Informatie voor ouders en over zeppelin

 


Informatie voor ouders en over zeppelin

Login voor ouders